Omppupolun Palvelut

FLT Ravintovalmennus®

FLT Ravintovalmennus®

Asiakasta hoidetaan aina yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Perusajatuksena on elimistön tasapainotilan saavuttaminen, joka tuo mukanaan myös positiivista elinvoimaa ja virkeyttä. FLT:ssa pyritään potilaskeskeisyyteen sairauskeskeisyyden sijaan, koska terveys ei ole ainoastaan tila ilman sairautta.
Vyöhyketerapia / Refleksologia

Vyöhyketerapia / Refleksologia

Vyöhyketerapia on ikivanha, kokemusperäinen hoitomuoto, jonka avulla voidaan ylläpitää terveyttä ja kartoittaa sekä hoitaa kehon erilaisia häiriö- ja sairaustiloja. Hoidon avulla poistetaan ja puretaan jännityksiä sekä tukoksia. Pyrimme palauttamaan kehon omat parantavat voimavarat.
Vyöhyketerapeuttinen Raskaushieronta

Vyöhyketerapeuttinen Raskaushieronta

Vyöhyketerapeuttisen raskaushieronta on lempeä ja tehokas hoito, joka rentouttaa ja helpottaa tehokkaasti erilaisia raskausajan tuomia vaivoja.
Vyöhyketerapeuttinen Vauvahieronta

Vyöhyketerapeuttinen Vauvahieronta

Hoito voidaan tehdä 0-2 vuotiaalle lapselle ja se on miellyttävää, rentouttavaa ja tehokasta.
Vyöhyketerapeuttinen Vauvahieronta

Vauvahierontakurssi Vanhemmille

Lämpimästi tervetuloa mukaan kurssille, jossa opit ihanan taidon, jonka avulla voit auttaa lastasi monissa vaivoissa ja kehityksen vaiheissa. Hieronta on myös upea tapa antaa lapselle läheisyyttä ja yhteistä aikaa. Hierontahetkestä muodostuu tärkeä yhdessäolon hetki teille molemmille!
Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Hyvinvointianalyysi on 3-5 vuorokauden pituinen mittaus, jolla pystytään selvittämään yksilön stressin ja palautumisen tasapainoa sekä kuntotasoa. Mittaus perustuu sykevälivaihteluun ja pulssiin, jotka ovat yhteydessä hermoston toimintaan. Mittaus on helppo toteuttaa kotioloissa.
Immuunipuolustus Kuntoon -verkkovalmennus

Verkkovalmennukset

Immuunipuolustus kuntoon -verkkovalmennus on yhteistyössä Biomedin kanssa tehty 8 viikon verkkovalmennus autoimmuunisairauksien kokonaisvaltaiseen hoitoon.