fbpx

Palautumis- ja stressinhallintavalmennus

Palautumis- ja stressinhallintavalmennus on kokonaisuus, joka etenee sinun tarpeittesi mukaan. Valmennuksessa käytetään apuna palautumispiirakkaa™, huomioiden sen kaikki osa-alueet ja tukien / auttaen sinua juuri niissä piirakan haasteissa, joihin sitä tarvitset.

Koska palautumisen haasteet eivät tule koskaan lyhyessä ajassa, vaan taustalla on usein mm. pitkittynyt stressitila, ei asioita korjata myöskään päivissä. Pitkään jatkuneen palautumisvajeen korjaantuminen vie vähintään 3 kk ajan ja siksi myös suosittelen pitkäjänteistä työskentelyä ja tapaamisia sen parissa.

Voimme yhdistää valmennukseen myös Firstbeat -hyvinvointianalyysin, jolloin näet palautumisesi lähtötilanteen. Firstbeat -hyvinvointianalyysiin hinta valmennuksen yhteydessä on 89€ (ovh 178€). Saat lunastettua edullisemman hinnan verkkokaupasta saamallasi koodilla. Lisätietoja analyysistä

Ota yhteyttä, niin sovitaan palautumisvalmennuksen aloittamisesta. Valmennuksen hinta 115 €/h

PalautumisohjelmaPRO™

Palautumisohjelmia on viisi, joista tällä hetkellä koulutus kolmen ohjelman ohjaamiseen. Ohjelmat ovat ryhmäohjauksia, kestoltaan noin 1,5 tuntia.  Näiden kolmen ohjelman teemoja ovat PYSÄHTYMINEN, IRTIPÄÄSTÄMINEN JA LAAJENTUMINEN.

PalautumisohjelmaPRO™ ovat aktiivisia liike- ja rentoutusohjelmia. Ohjelmien tavoitteena on palauttaa kehon luonnollisia toimintamalleja ja voimavaroja, jolloin mieli ja sisin toimivat sopusoinnussa.

Tavoitteena on kehotuntoisuuden vahvistuminen ja lisääntyminen. Hengityksen tiedostaminen ja kehon luonnollinen vapaa liike, musiikin ja rytmin tukemana, auttaa tavoitteeseen pääsyä.

Liikkeet toteutetaan omaa kehoa kuunnellen, pysähtyen ja purkaen pois vanhoja aiemmin opittuja liikemalleja. Ohjelmat eivät ole urheilua. Niiden avulla pyritään pois suorittamalla tehdystä liikkeestä, ja ne sopivat kaiken kuntoisille ja -ikäisille.

Ohjelmien lopuksi on ohjattu loppurentoutus, joka tukee kokonaisvaltaista palautumista, kehon ja mielen vapautumista kohti tasapainoisempaa olotilaa.

Ohjelmien omistaja ja kehittäjä: Fysioterapeutti Ulla Ollikkala

Tulevat palautumisohjelmat

Tulossa myöhemmin.