Palautumis- ja stressinhallintavalmennus

Palautumis- ja stressinhallintavalmennus on kokonaisuus, joka etenee sinun tarpeittesi mukaan. Valmennuksessa käytetään apuna palautumispiirakkaa™, huomioiden sen kaikki osa-alueet ja tukien / auttaen sinua juuri niissä piirakan haasteissa, joihin sitä tarvitset.

Koska palautumisen haasteet eivät tule koskaan lyhyessä ajassa, vaan taustalla on usein mm. pitkittynyt stressitila, ei asioita korjata myöskään päivissä. Pitkään jatkuneen palautumisvajeen korjaantuminen vie vähintään 3 kk ajan ja siksi myös suosittelen pitkäjänteistä työskentelyä ja tapaamisia sen parissa.

Valmennukseen kuuluu Firstbeat Life™ -mittari, jonka avulla pystyt seuramaan palautumisen ja stressinhallinnan vaikutuksia fysiologisella tasolla ja opit, miten tekemäsi muutokset vaikuttavat palautumiseesi.

Valmennukseen kuuluu henkilökohtainen aloituspaketti 250 €, johon kuuluu henkilökohtainen Firstbeat Life™ mittari, sen käytön opetus sekä alkukartoitus ja henkilökohtainen hyvinvointisuunnitelma palautumisen tueksi. Jatkossa palvelun hinta on 125 €/kk, sisältäen 1 h valmennusta / kk, Firstbeat Life™ lisenssin ja valmentajan sähköpostituen koko valmennuksen ajan. Palvelun minimipituus on 3 kk.

Valmennuksen voi maksaa myös ePassilla.

Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

PalautumisohjelmaPRO™

Palautumisohjelmia on viisi, joista tällä hetkellä koulutus viiden ohjelman ohjaamiseen. Ohjelmat ovat ryhmäohjauksia, kestoltaan noin 1,5 tuntia.  Näiden viiden ohjelman teemoja ovat PYSÄHTYMINEN, IRTIPÄÄSTÄMINEN, LAAJENTUMINEN, HENGITYS JA JOUSTAVUUS.

PalautumisohjelmaPRO™ ovat aktiivisia liike- ja rentoutusohjelmia. Ohjelmien tavoitteena on palauttaa kehon luonnollisia toimintamalleja ja voimavaroja, jolloin mieli ja sisin toimivat sopusoinnussa.

Tavoitteena on kehotuntoisuuden vahvistuminen ja lisääntyminen. Hengityksen tiedostaminen ja kehon luonnollinen vapaa liike, musiikin ja rytmin tukemana, auttaa tavoitteeseen pääsyä.

Liikkeet toteutetaan omaa kehoa kuunnellen, pysähtyen ja purkaen pois vanhoja aiemmin opittuja liikemalleja. Ohjelmat eivät ole urheilua. Niiden avulla pyritään pois suorittamalla tehdystä liikkeestä, ja ne sopivat kaiken kuntoisille ja -ikäisille.

Ohjelmien lopuksi on ohjattu loppurentoutus, joka tukee kokonaisvaltaista palautumista, kehon ja mielen vapautumista kohti tasapainoisempaa olotilaa.

Ohjelmien omistaja ja kehittäjä: Fysioterapeutti Ulla Ollikkala

Tulevat palautumisohjelmat

Tulossa myöhemmin.