fbpx

Asiakaspalautteet

Palveluista

Verkkovalmennukset, valmennukset, kurssit, yleiset

Ravintovalmennus

Iso kiitos tästä voinnin parantumisesta kuuluu sinulle ❤️

Alopecia vaikuttaa myös nyt tasaantuneen, yhtään ei ole lähtenyt enää hiuksia vaan ainoastaan kasvaa takaisin. Ensimmäisen kerran pitkään aikaan on normaalilta näyttävät hiukset päässä. 🙂 Oon kyllä tosi iloinen.

Mä suosittelen myös Tanjaa. Tutustuin häneen lapsemme ollessa 7 kk, koska meillä molemmilla (minulla ja lapselle) oli haasteita ruokavalioiden kanssa. Hän on kädestä pitäen opastanut ja neuvonut yksittäisiä ruoka-aineita mitä välttää ja lisätä. En ole koskaan tavannut yhtä ihmisläheistä, ammattitaitoista ja kärsivällistä ravintoasioita ymmärtävää ihmistä.

Vaikka hoitoprosessimme on vielä kesken, niin isot välikiitokset sinulle ammattitaitoisesta hoitosuunnitelmasta! Tälläiset vahvistavat uskoa, että oikeaan suuntaan mennään.

Kiitos Paljon Tanja kaikesta jo tähän mennessä tehdyistä valmennuksesta, muutoksista ja kaikesta. Olen erittäin kiitollinen kaikesta avustasi! Itselle on ollut tärkeää kun voi luottaa ravintoasioissa johonkin ja saa oikean, konkreettisen avun omaan oloon, myös ja etenkin näin raskauden aikaan.

Ihana, että olet olemassa 😊

Poika kävi labroissa ja hänen kaikki veriarvonsa ovat parantuneet niin, että ne on viitearvoissa!!! En osannut odottaa ihan näin hyvää tulosta. Sain erittäin paljon hyötyä ravintovalmennuksesta ja olemme noudattaneet sitä melko tarkasti. Jatkamme samaan malliin ja seuraava kontrolli on vuoden päästä.

Tanjan ravintovalmennus on huippu! Elämänlaatu parani kun sai ruokavaliosta johtuvan oireilun kuriin.

Vieläkin on vaikea uskoa miten suolisto, jaksaminen ja veriarvot on parantuneet.

Vyöhyketerapia / Vauvahieronta

Tanjan vyöhyketarapia oli paras ikinä! Seuraavan yön nukuin parhaiten moneen kuukauteen. Todellinen ammattilainen, lämmin suositus.

Latenssivaihe oli ollut käynnissä jo edeltävästä torstaista. Kävin hoidossa tiistaina ja samana iltana alkoi uusi 16 h jakso säännöllisiä valmistelevia supistuksia. Vauva syntyi to aamuna ja uskon, että hoidolla ja rentoutuksella oli myönteisiä vaikutuksia sen sujumiseen. Pärjäsin kotona kipujen kanssa niin pitkään, että sairaalaan päästyä päästiin suoraan ponnistamaan. Synnytyksen kokonaiskesto oli 5,5 h, kun edellisessä meni lähes 2 vrk.

Olen suositellut palvelua kaikille, joilla synnytys ajankohtaista, suuret kiitokset.

Huoneessa ihana rauhallinen tunnelma.

Hoito oli ihanan rentouttavaa ja uskon se osaltaan toimineen synnytyksen käynnistäjänä. Myös synnytys oli erittäin onnistunut, eteni nopeasti ja oli kivuiltaankin siedettävä.

Oli hienoa seurata terapeutin ammattitaitoa tulkita vauvaa. Opin itsekin paljon!

Kokonaisvaltaista, hyvää ja asiakaslähtöistä hoitoa, kiitos <3

Vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan kurssi vanhemmille

Todella miellyttävä kokemus 😊

Meillä hieronnan vaikutus näkyy päiväviihtyvyydessä ja yöunissa. Kurssin vikan kerran jälkeisenä yönä nukuttiin 4h+4h+2h ja viime yönä, kun olin aamulla hieronut, nukuttiin pisimmillään 5h pätkä, joka on tytölle (9vko) enkka!

Kiitos, vauvahieronnasta on jo nyt ollut paljon apua meille 🙂

Todella hyvä kurssi. Tätä tulisi suositella jokaiselle vauvaperheelle, etenkin itkuisten avuksi. Neuvolan tietoon tai mainosta facebookiin, perhekerhoihin yms. Monet jäävät ilman apua, koska neuvola usein ohjeistaa, että vauvan itku ja vaivat ovat normaalia.

Immuunipuolustus Kuntoon -verkkovalmennus

Erittäin hyvä kurssi, tuli tarpeeseen. Oli moninkertaisesti hintansa väärtti. Tuskin tätä tietoa edes kaikista terveyskeskuksista / lääkäreiltä edes saa!

Suurimmat kiitokseni ytimekkäästä Autoimmuunikurssista. Pidin erityisesti aiheiden erittelyn selkeydestä ja noista lisäravinneluetteloista – niitä kun on niin paljon, etten aina tunnista luotettavia tuotteita laajoilta markkinoilta. Hivenravintoterapiaa opiskelleena aika iso osa oli jo minulle tuttua, mutta tällainen yhteen aiheeseen keskittyminen helpotti kokonaisuuden hahmottamista ja muistutti asioista, joita en itse ole hoksannut ottaa käyttööni. Perimässäni on immuuniongelmia ja iän myötä huomaan joutuvani vähän kerrallaan luopumaan useista normaaleista ja ennen hyvin sietämistäni ravintoaineista. Hieno apu olivat nuo tutkimustiedot, sillä olen jo pitkään suunnitellut lähteväni labroihin, mutta en ole tiennyt testeistä kuin jotain epämääräistä ja nyt sain käsitystä, mihin minun tulisi keskittyä ja osaan keskustella funtionaalisen ammattilaisen kanssa tilanteesta selkeämmin. Toivon saavani tietoa, jos järjestätte muitakin täsmäkursseja, mutta tämä oli kyllä ehdottomasti kaikkein tarpeellisin! Lääkäreiltä en ole juuri saanut apua tilanteen hallintaan, he ovat niin yksitäisiin oireisiin ja lääkkeisiin keskittyneitä eivätkä edes ehdi paneutumaan näin laajoihin kokonaisuuksin. Ennen kuin on jo myöhäistä.

Minusta valmennus oli todella monipuolinen kokonaisuus. Tietoa oli tarjolla runsaasti ja yksityiskohtaisesti. Jos kurssi olisi jotenkin vuorovaikutteisempi, siitä uskoisin olevan vielä enemmän hyötyä. Jos pitäisi pohtia valmentajan kanssa, mitkä itselle ovat tärkeimpiä muutosta vaativia asioita ja mietittäisiin yhdessä keinoja niihin pääsemiseksi, ja myöhemmin olisi vielä seurantaa, niin valmennus olisi vielä tehokkaampi. Kiitos valmennuksesta.

Immuunipuolustus kuntoon on valtavan antoisa kurssi, jossa on todella paljon uutta tietoa – monelle ehkä vähän liikaakin kerralla. Olisiko hyvä tehdä kurssiin oma tasonsa niille, joilla ei hirveästi tietoa vielä ole, jonkinlainen alkeisluokka, jonka jaksaisi omaksua 6 viikossa. Mutta ihan loistavaa, miten paljon faktoja kurssiin on koottu – on todella hintansa väärtti!

Lämpimät kiitokset Tanjalle suurenmoisesta kurssista Immuunipuolustus kuntoon. Olen saanut paljon todella hyvää, uutta tietoa, jota olen alkanut kokeilemaan erinomaisella menestyksellä hyvinvointini edistämiseen. Pienetkin muutokset ovat parantaneet oloani.

Hyvä ja erittäin kattava kurssi muun muassa toimivan ruokavalion rakentamisesta, ravintolisistä, unen, palautumisen ja stressinhallinnan merkityksestä kaikille autoimmuunipuolustuksen parempaan kuntoon saattamisesta kiinnostuneille.

Lämpimät kiitokset kurssista ja vielä lisäajastakin. Kurssi on ollut erittäin antoisa. Kaunista syksyä kaikille!!! KIITOS!!!

Hyvä kurssi. Itselle oli paljon tuttua asiaa, mutta toki tuli uuttakin. Videoita olisin toivonut enemmän, varsinkin kun sielläkin oli jo aiemmin nähtyä materiaalia. Kyllä tästä sai taas uutta buustia tarttua epäkohtiin omassa tilanteessa. Lepo ainakin meinaa arjessa unohtua. Kiitos!

Hyvin koottu tiivis sisältö.

Selkeä kurssi, paljon tärkeää asiaa. Kiitos!

Suurkiitos Tanjalle AIP-kurssista. Tauteja puhkeaa kuin sieniä sateella, ja jos ei itse kykene hoitamaan itseään, ei lääkäritkään mahda mitään. Onneksi Tanjalla on kokekmuksellista tietoa miten suunnistaa selville vesille, kohti elinvoimaa, hyvinvointia ja elämästä nauttimista … diagnooseista huolimatta. Kurssi oli moninkertaisesti hintansa väärtti.

Niin paljon tärkeitä ja uusia asioita! Sulateltavaa on nyt paljon. Pienin askelin, omat rajoitteet huomioiden tulen jatkamaan neuvojesi kanssa. Kiitos!

Kurssi oli mielenkiintoinen ja antoi tietoa autoimmuunisairauksista ja ruokavalioista. Pdf- kansioiden avulla tietoihin palata ja kerrata tarvittaessa asioita.

Kiitos hyvästä kurssista. Paljon oli hyvää aisaa selkeästi esitettynä. Olen saanut parannusta aikaiseksi kehossani.

Todella tiedon täyteinen kurssi, pitkäksi ajaksi pohdittavaa. Kertasin kurssin sisällön ennen kuin poistuu käytöstä. KIITOS

Kurssi oli hyvä kooste asioista mitä olen Heinosen kursseilla oppinut. Kertausta suurin osa, mutta sitäkin tärkeämpää. Olisin kaivannut enemmän materiaalia videon muodossa ja niin, että voi kuunnella. Lukemiseen keskittyminen nykyään haastavampaa koneella, kun sen ääressä tulee istuttua aika paljon työn osalta. Plussaa siitä että asiat sai tulostettuna ulos! Linkkejä ja kirjavinkkejä, mistä aiheesta voi lukea lisää ja reseptejä löytäisi helpolla olisi ihana lisä tähän. Mutta kaikin puolin kyllä hyödyllinen ja informatiivinen kurssikokonaisuus. Kiitos paljon ja onnea, rakkautta ja iloa päivääsi ja työhösi 🙂

Tuhannet ja miljoonat kiitokset tästä mahtavasta kurssista! En osaa kiittää niin paljon kuin pitäisi koska tämä kurssi on todella parantanut olotilaani huomattavasti nyt kun olen pidemmän aikaa noudattanut näitä ohjeita. Nukkuminen on parantunut, huomattavasti, olen 20 vuotta kärsinyt aamuyöstä unettomuudesta ja vatsavaivoista ja nyt saatan herätä aamuyöstä, mutta ilman vatsavaivoja ja nukahdan uudestaan. On mahtava tunne aamulla kun huomaa nukkuneensa koko yön! Koska nämä ongelmat ovat olleet niin kauan niin kestää varmaan aikansa ennenkuin ne täysin postuvat mutta tämäkin on huomattavaa edistystä, SUURI KIITOS sinulle Tanja! Olen vuosien ajan karsinut oireiden perusteella ruokavaliostani pois vatsaa ärsyttäviä aineita mutta tässä kurssissa tuli paljon sellaista tietoa mitä en ollut huomioinut ja tiennyt ärsyttäviksi, kuten siemenet, pähkinät, ruokasuola ja tomaatit. Tälläiselle kurssille on todella suuri tarve nykyään. Olen eläkkeellä oleva sairaanhoitaja ja sen 40 vuoden aikana jonka olin töissä alalla, suolistovaivat, erilaiset autoimmuunisairaudet , neurologiset sairaudet ja monet muut uudet ja oudot oireilut räjähtivät käsiin ja lääkärien tietämys niiden syystä ja hoidosta on todella puutteellista. Nyt tämän kurssin jälkeen näkemykseni siitä, että suolistossa ja ruokavaliossa on syy moneen sairauteen on vahvistunut. Uusia ihmeellisiä sairauksia puhkeaa jatkuvasti ja varmasti ruoan lisäaineet ja myrkyt ovat yksi syy näihin sairauksiin. Ja mitkä kaikki sairaudet ovat autoimmuunisairauksia jotka johtuvat suoliston huonosta kunnosta on vielä selvittämättä. Menestystä sinulle Tanja tiedon ja valistuksen antajana!

Kiitos, oli paljon tuttua ja uutta asiaa, sekä tarpeellisia muistutuksia – varsinkin tuo STRESSI

Kiitos, kurssi on ollut todella mielenkiintoinen ja monipuolinen. Asiaa tuli paljon, ja sitä pitää nyt vähän sulatella.

Täyttä asiaa koko kurssi. Olo on kohentunut tämän myötä kovasti! Kiitos!

Tosi paljon tietoa kurssi on tarjonnut, siinä riittää sulattelemista pitkäksi aikaa ja tiedon soveltamista koko elämän ajaksi! Kiitos, Tanja, tästä informaatiopaketista, asiantuntevasta ohjeistuksestasi ja neuvoistasi! Olo on tullut keveämmäksi ja virkeämmäksi, aivosumu on hälventynyt ja kaiken kaikkiaan oireet vähentyneet (hypotyreoosi, asthma, psoriasis, niveloireet). Tuntuu siltä, että elimistö on puhdistunut. Olen ollut kala-kasvislinjalla viimeiset 3 vuotta, ja paljon käyttänyt palkokasveja proteiinin lähteenä. Kurssin aikana siihen tuli stoppi. Nyt käytän siipikarjan lihaa uudestaan ja se tuntuu sopivan parhaiten kropalleni. Olen tyytyväinen tähän muutokseen. Olen ollut täysin maidottomalla ja lähes täysin viljattomalla ruokavaliolla kurssin aikana.. Kaurajuoman olen korvannut kookosjuomalla jne. Loppurutistus jäljellä palauttamisineen. Olen erittäin tyytyväinen kurssin antiin. Kiitos vielä kerran siitä!

Ytimekäs kurssi

Immuunipuolustus kuntoon – kurssin sisältö oli yllättävän monipuolinen ja tarjosi sekä yleisiä suuntaviivoja immuunipuolustustuksen kohentamiseen että yksityiskohtaisia neuvoja erilaisiin ongelmatilanteisiin. Noihin aineistoihin tulee palattua useaan kertaan, koska kaikkea ei opi eikä muista tuosta vain. Esim. unta ja palautumista koskeva jakso oli itselleni ajankohtainen. Yritän nyt muistaa mitä kannattaa syödä illalla ja mitä aamulla, ja miten muuten voi vähentää stressiä elämässään. Mukava että Facebookissa voin jälkeenpäin jatkaa asian seuraamista. – Kiitos paljon hyvästä kurssista!

Kurssi oli todella mielenkiintoinen ja avartava. Paljon hyvää tietoa ja oivalluksia! Pidin selkeistä ruokavalio ohjeista ja vinkeistä ruokien koostamiseen. Myös ravintolisälistaus oli hyvä ja kattava! Kiitos hyvästä kurssista!

Kurssi oli erittäin antoisa ja monipuolinen, paljon pitää palata vielä asioihin. Hyvä muistutus, että ensin karsitaan ja tutkaillaan. Mitannut olen vain lähinnä kilpirauhaseen liittyviä asioita, maksa-arvot paremmat kuin aiemmin. Kurssista olen kovin kiitollinen ! Varmaan olisi hyvä muillekin kuin autoimmuunisairaille. ISO KIITOS JA HYVÄÄ KESÄÄ!

Kurssi oli monipuolinen ja antoisa, asiantuntijan laatima. Ladattavat tiedostot ovat hyviä, näin asioihin voi palata kurssin jälkeen. Tärkein oivallus on se, että suolisto vaikuttaa niin moneen asiaan. Oli hyvä saada infoa myös laitteista, Olli Sovijärven video ( uusi laite jo hankittu). Campfire on hyvä kurssialusta. Aiheiden kuvat kutsuivat tutustumaan asioihin. Kurssia voi suositella kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Kiitos Tanja, teet hienoa työtä!

Kurssi oli mielenkiintoinen. Aikaa kuluu tämän tietomäärän sulatteluun vielä jonkin verran. Kiitos kurssista Tanja!

Hei, kurssi oli sisällöltään hyvä. Pääsin Tanjan asiakkaaksi ja aloimme selvittelemään suolistoni tilannetta todenteolla. Nyt korjaavat toimenpiteet menossa, ilman kurssia en olisi varmastikaan Tanjaan tutustunut. Osaava ja auttamishaluinen henkilö. Suosittelen! Suosittelen kurssia kaikille joilla on mielenkiintoa tehdä itselle hyvää ravitsemuksen kautta! Hyvää kesää kaikille!

Suuri kiitos tästä kurssista! Sain juuri tämän aineiston taltioitua itselleni. Olen jo vuosien ajan ollut kiinnostunut terveellisestä ravitsemuksesta, mutta tältä kurssilta sain omaan terveyteeni liittyen paljon hyvin jäsenneltyä uutta tietoa. Vahvistui käsitykseni, että oikealla ravitsemuksella voi saada aikaan ihmeitä! Kiitos Tanjalle ja taustavoima Ollille, jonka ”Vatsa Kuntoon”-verkkokurssilla olen opiskellut. Hyvää jatkoa teidän arvokkaalle työllenne!

Kurssi oli mielenkiintoinen ja innostava. Asiaa oli paljon mutta se oli koottu hyvin osiin, ja seuraaminen oli helppoa. Minä sain itselleni apua statiinien käyttöä tukevaan lisäravinnetarpeeseen. Kurssin materiaalit sai itselle joten niiden käyttöä voi jatkaa myöhemminkin. Kiitos Tanja!

Jossain sanoin kai jo kokemukseni kurssista. Laitan vielä tähän: antoi vahvistusta ja tarkennusta, uutta tietoa entisten tietojenija, toimieni lisäksi. On vaikeaa koko ajan olla skarppina itsensä hoitamisessa. Tällaista tukea aina tarvitsee välillä, ettei repsahdukset pitkity. Hyvä kokemus kurssista! Vierastan kaikenlaisia teknisiä mittaamisia, laitteita, mitä täälläkin tuli esille. Minulta vaatii ylimääräistä energiaa niitten käyttö. Teniikkaa tulee yhä enemmän, emme voi sitä välttää. On tietysti pysyttävä jotenkin mukana. Ihan suositeltava kurssi! Täytyy saada jostain taas päivään minuutteja lisää ja perehtyä kertaamalla. Kiitos, Tanja!

Tärkein oivallus, että jatkan valitsemallasi tavalla. Vahvistaa, kun useammalta taholta saa samaa viestiä. Kurssi oli hyvä ja tiivis setti, josta kivasti pääsee eteenpäin, olipa tilanne mikä tahansa. Verkkovalmennus sopii kaikille. Aina oppii uutta ja saa uusia vinkkejä. Kiitos.

Kiitos Tanja kurssista. Mielenkiintoinen kokonaisuus ja hyvin jäsennelty kokonaisuus. Vaihtelua kurssimateriaaliin tuo äänitiedostot ja videot. Oivalsin, miten tärkeää on suoliston kunto ravinnon imeytymisen kannalta sekä tärkeää on syödä itselle sopivaa ruokaa, mikä sulaa hyvin. Kurssi sisältää tarkkaa tietoa, mutta ei liikaa luettavaa. Kokonaisuus on hyvin hahmotettavissa. Tanjalle esitetyt kysymykset antavat myös tietoja. Suosittelen kurssia jokaiselle ja erityisesti heille, joilla on vatsa oireita tai muuta ongelmaa.

Hei! Kiitos mielenkiintoisesta kurssikokemuksesta. Tärkein oivallus on, että ihminen on tosi kompleksinen kokonaisuus. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Eri osatekijöiden keskinäinen harmonia on olennaista. Tuloksena kurssista korjasin ravintotottumuksia ja otin käyttöön joitain uusia lisäravinteita. Niitä suositeltiinkin kiitettävästi eri valmistajilta. Kurssi tiivistyi mielestäni asiapitoisemmaksi loppua kohti. Lukuisten ravinto- ja lisäravintosuositusten takia kurssia voi suositella kaikille hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Suolisto on ehkä tärkein fokus. Aivot ja sydän seuraavaksi.

Kurssi oli antoisa ja tietoa sisältävä. Erityisesti pidin asioiden loogisesta etenemisestä omina kokonaisuuksina. Tiedon sisäistämiseen menee paljon aikaa ja kokeilemalla ja miettimällä mikä sopii juuri minulle parhaiten. Joten 6 viikon aloitusajalta ei vielä voi kertoa tuloksia. Suosittelen kurssia kaikille, joilla on suoliston kanssa ongelmia.

Yleiset

Tanja on todellinen ammattilainen ja hänen tietotaitonsa on hämmästyttävän laaja. Voin lämpimästi suositella. Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen hänen pitämään luentoon, kurssiin ja vyöhyketerapeuttiseen hierontaan vastaanotolla. Kiitos Tanja!

Vaikutuin Tanjan ravitsemusterapeuttisesta luennosta. Sain paljon uutta tietoa, vähän vahvistusta aiempiin tiedonrippeisiinkin. Tanjan asiantuntevia ravitsemuksellisia ohjeita kuunnellessa oli pakko myöntää itselleen, että oma ruokavalioni vaatii selkeitä muutoksia. Kiitos opeista, Tanja!

Omppupolun Palvelut