Omppupolun Asiakaspalautteet

Tanjan ravintovalmennus on huippu! Elämänlaatu parani kun sai ruokavaliosta johtuvan oireilun kuriin. Vieläkin on vaikea uskoa miten suolisto, jaksaminen ja veriarvot on parantuneet.
Poika kävi labroissa ja hänen kaikki veriarvonsa ovat parantuneet niin, että ne on viitearvoissa!!! En osannut odottaa ihan näin hyvä tulosta. Sain erittäin paljon hyötyä ravintovalmennuksesta ja olemme noudattaneet sitä melko tarkasti. Jatkamme samaan malliin ja seuraava kontrolli on vuoden päästä.
Vaikka hoitoprosessimme on vielä kesken, niin isot välikiitokset sinulle ammattitaitoisesta hoitosuunnitelmasta! Tälläiset vahvistavat uskoa, että oikeaan suuntaan mennään.
Mä suosittelen myös Tanjaa. Tutustuin häneen lapsemme ollessa 7 kk, koska meillä molemmilla (minulla ja lapselle) oli haasteita ruokavalioiden kanssa. Hän on kädestä pitäen opastanut ja neuvonut yksittäisiä ruoka-aineita mitä välttää ja lisätä. En ole koskaan tavannut yhtä ihmisläheistä, ammattitaitoista ja kärsivällistä ravintoasioita ymmärtävää ihmistä.
Iso kiitos tästä voinnin parantumisesta kuuluu sinulle. Alopecia vaikuttaa myös nyt tasaantuneen, yhtään ei ole lähtenyt enää hiuksia vaan ainoastaan kasvaa takaisin. Ensimmäisen kerran pitkään aikaan on normaalilta näyttävät hiukset päässä. Oon kyllä tosi iloinen.
Vaikutuin Tanjan ravitsemusterapeuttisesta luennosta. Sain paljon uutta tietoa, vähän vahvistusta aiempiin tiedonrippeisiinkin. Tanjan asiantuntevia ravitsemuksellisia ohjeita kuunnellessa oli pakko myöntää itselleen, että oma ruokavalioni vaatii selkeitä muutoksia. Kiitos opeista, Tanja!
Ytimekäs kurssi
Tosi paljon tietoa kurssi on tarjonnut, siinä riittää sulattelemista pitkäksi aikaa ja tiedon soveltamista koko elämän ajaksi! Kiitos, Tanja, tästä informaatiopaketista, asiantuntevasta ohjeistuksestasi ja neuvoistasi! Olo on tullut keveämmäksi ja virkeämmäksi, aivosumu on hälventynyt ja kaiken kaikkiaan oireet vähentyneet (hypotyreoosi, asthma, psoriasis, niveloireet). Tuntuu siltä, että elimistö on puhdistunut. Olen ollut kala-kasvislinjalla viimeiset 3 vuotta, ja paljon käyttänyt palkokasveja proteiinin lähteenä. Kurssin aikana siihen tuli stoppi. Nyt käytän siipikarjan lihaa uudestaan ja se tuntuu sopivan parhaiten kropalleni. Olen tyytyväinen tähän muutokseen. Olen ollut täysin maidottomalla ja lähes täysin viljattomalla ruokavaliolla kurssin aikana.. Kaurajuoman olen korvannut kookosjuomalla jne. Loppurutistus jäljellä palauttamisineen. Olen erittäin tyytyväinen kurssin antiin. Kiitos vielä kerran siitä!
Täyttä asiaa koko kurssi. Olo on kohentunut tämän myötä kovasti! Kiitos!
Kiitos, kurssi on ollut todella mielenkiintoinen ja monipuolinen. Asiaa tuli paljon, ja sitä pitää nyt vähän sulatella.
Kiitos, oli paljon tuttua ja uutta asiaa, sekä tarpeellisia muistutuksia - varsinkin tuo STRESSI
Tuhannet ja miljoonat kiitokset tästä mahtavasta kurssista! En osaa kiittää niin paljon kuin pitäisi koska tämä kurssi on todella parantanut olotilaani huomattavasti nyt kun olen pidemmän aikaa noudattanut näitä ohjeita. Nukkuminen on parantunut, huomattavasti, olen 20 vuotta kärsinyt aamuyöstä unettomuudesta ja vatsavaivoista ja nyt saatan herätä aamuyöstä, mutta ilman vatsavaivoja ja nukahdan uudestaan. On mahtava tunne aamulla kun huomaa nukkuneensa koko yön! Koska nämä ongelmat ovat olleet niin kauan niin kestää varmaan aikansa ennenkuin ne täysin postuvat mutta tämäkin on huomattavaa edistystä, SUURI KIITOS sinulle Tanja! Olen vuosien ajan karsinut oireiden perusteella ruokavaliostani pois vatsaa ärsyttäviä aineita mutta tässä kurssissa tuli paljon sellaista tietoa mitä en ollut huomioinut ja tiennyt ärsyttäviksi, kuten siemenet, pähkinät, ruokasuola ja tomaatit. Tälläiselle kurssille on todella suuri tarve nykyään. Olen eläkkeellä oleva sairaanhoitaja ja sen 40 vuoden aikana jonka olin töissä alalla, suolistovaivat, erilaiset autoimmuunisairaudet , neurologiset sairaudet ja monet muut uudet ja oudot oireilut räjähtivät käsiin ja lääkärien tietämys niiden syystä ja hoidosta on todella puutteellista. Nyt tämän kurssin jälkeen näkemykseni siitä, että suolistossa ja ruokavaliossa on syy moneen sairauteen on vahvistunut. Uusia ihmeellisiä sairauksia puhkeaa jatkuvasti ja varmasti ruoan lisäaineet ja myrkyt ovat yksi syy näihin sairauksiin. Ja mitkä kaikki sairaudet ovat autoimmuunisairauksia jotka johtuvat suoliston huonosta kunnosta on vielä selvittämättä. Menestystä sinulle Tanja tiedon ja valistuksen antajana!
Kurssi oli hyvä kooste asioista mitä olen Heinosen kursseilla oppinut. Kertausta suurin osa, mutta sitäkin tärkeämpää. Olisin kaivannut enemmän materiaalia videon muodossa ja niin, että voi kuunnella. Lukemiseen keskittyminen nykyään haastavampaa koneella, kun sen ääressä tulee istuttua aika paljon työn osalta. Plussaa siitä että asiat sai tulostettuna ulos! Linkkejä ja kirjavinkkejä, mistä aiheesta voi lukea lisää ja reseptejä löytäisi helpolla olisi ihana lisä tähän. Mutta kaikin puolin kyllä hyödyllinen ja informatiivinen kurssikokonaisuus. Kiitos paljon ja onnea, rakkautta ja iloa päivääsi ja työhösi :)
Todella tiedon täyteinen kurssi, pitkäksi ajaksi pohdittavaa. Kertasin kurssin sisällön ennen kuin poistuu käytöstä. KIITOS
Kiitos hyvästä kurssista. Paljon oli hyvää asiaa selkeästi esitettynä. Olen saanut parannusta aikaiseksi kehossani.
Kurssi oli mielenkiintoinen ja antoi tietoa autoimmuunisairauksista ja ruokavalioista. Pdf- kansioiden avulla tietoihin palata ja kerrata tarvittaessa asioita.
Niin paljon tärkeitä ja uusia asioita! Sulateltavaa on nyt paljon. Pienin askelin, omat rajoitteet huomioiden tulen jatkamaan neuvojesi kanssa. Kiitos!
Suurkiitos Tanjalle AIP-kurssista. Tauteja puhkeaa kuin sieniä sateella, ja jos ei itse kykene hoitamaan itseään, ei lääkäritkään mahda mitään. Onneksi Tanjalla on kokekmuksellista tietoa miten suunnistaa selville vesille, kohti elinvoimaa, hyvinvointia ja elämästä nauttimista ... diagnooseista huolimatta. Kurssi oli moninkertaisesti hintansa väärtti.
Selkeä kurssi, paljon tärkeää asiaa. Kiitos!
Hyvin koottu tiivis sisältö.
Hyvä kurssi. Itselle oli paljon tuttua asiaa, mutta toki tuli uuttakin. Videoita olisin toivonut enemmän, varsinkin kun sielläkin oli jo aiemmin nähtyä materiaalia. Kyllä tästä sai taas uutta buustia tarttua epäkohtiin omassa tilanteessa. Lepo ainakin meinaa arjessa unohtua. Kiitos!
Lämpimät kiitokset kurssista ja vielä lisäajastakin. Kurssi on ollut erittäin antoisa. Kaunista syksyä kaikille!!! KIITOS!!!
Hyvä ja erittäin kattava kurssi muun muassa toimivan ruokavalion rakentamisesta, ravintolisistä, unen, palautumisen ja stressinhallinnan merkityksestä kaikille autoimmuunipuolustuksen parempaan kuntoon saattamisesta kiinnostuneille.
Lämpimät kiitokset Tanjalle suurenmoisesta kurssista Immuunipuolustus kuntoon. Olen saanut paljon todella hyvää, uutta tietoa, jota olen alkanut kokeilemaan erinomaisella menestyksellä hyvinvointini edistämiseen. Pienetkin muutokset ovat parantaneet oloani.
Immuunipuolustus kuntoon on valtavan antoisa kurssi, jossa on todella paljon uutta tietoa - monelle ehkä vähän liikaakin kerralla. Olisiko hyvä tehdä kurssiin oma tasonsa niille, joilla ei hirveästi tietoa vielä ole, jonkinlainen alkeisluokka, jonka jaksaisi omaksua 6 viikossa. Mutta ihan loistavaa, miten paljon faktoja kurssiin on koottu - on todella hintansa väärtti!
Minusta valmennus oli todella monipuolinen kokonaisuus. Tietoa oli tarjolla runsaasti ja yksityiskohtaisesti. Jos kurssi olisi jotenkin vuorovaikutteisempi, siitä uskoisin olevan vielä enemmän hyötyä. Jos pitäisi pohtia valmentajan kanssa, mitkä itselle ovat tärkeimpiä muutosta vaativia asioita ja mietittäisiin yhdessä keinoja niihin pääsemiseksi, ja myöhemmin olisi vielä seurantaa, niin valmennus olisi vielä tehokkaampi. Kiitos valmennuksesta.
Suurimmat kiitokseni ytimekkäästä Autoimmuunikurssista. Pidin erityisesti aiheiden erittelyn selkeydestä ja noista lisäravinneluetteloista - niitä kun on niin paljon, etten aina tunnista luotettavia tuotteita laajoilta markkinoilta. Hivenravintoterapiaa opiskelleena aika iso osa oli jo minulle tuttua, mutta tällainen yhteen aiheeseen keskittyminen helpotti kokonaisuuden hahmottamista ja muistutti asioista, joita en itse ole hoksannut ottaa käyttööni. Perimässäni on immuuniongelmia ja iän myötä huomaan joutuvani vähän kerrallaan luopumaan useista normaaleista ja ennen hyvin sietämistäni ravintoaineista. Hieno apu olivat nuo tutkimustiedot, sillä olen jo pitkään suunnitellut lähteväni labroihin, mutta en ole tiennyt testeistä kuin jotain epämääräistä ja nyt sain käsitystä, mihin minun tulisi keskittyä ja osaan keskustella funtionaalisen ammattilaisen kanssa tilanteesta selkeämmin. Toivon saavani tietoa, jos järjestätte muitakin täsmäkursseja, mutta tämä oli kyllä ehdottomasti kaikkein tarpeellisin! Lääkäreiltä en ole juuri saanut apua tilanteen hallintaan, he ovat niin yksitäisiin oireisiin ja lääkkeisiin keskittyneitä eivätkä edes ehdi paneutumaan näin laajoihin kokonaisuuksin. Ennen kuin on jo myöhäistä.
Erittäin hyvä kurssi, tuli tarpeeseen. Oli moninkertaisesti hintansa väärtti. Tuskin tätä tietoa edes kaikista terveyskeskuksista / lääkäreiltä edes saa!
Kiitos Paljon Tanja kaikesta jo tähän mennessä tehdyistä valmennuksesta, muutoksista ja kaikesta. Olen erittäin kiitollinen kaikesta avustasi! Itselle on ollut tärkeää kun voi luottaa ravintoasioissa johonkin ja saa oikean, konkreettisen avun omaan oloon, myös ja etenkin näin raskauden aikaan.
Tanja on todellinen ammattilainen ja hänen tietotaitonsa on hämmästyttävän laaja. Voin lämpimästi suositella. Olen ollut enemmän kuin tyytyväinen hänen pitämään luentoon, kurssiin ja vyöhyketerapeuttiseen hierontaan vastaanotolla. Kiitos Tanja!
Todella miellyttävä kokemus :)
Todella hyvä kurssi. Tätä tulisi suositella jokaiselle vauvaperheelle, etenkin itkuisten avuksi. Neuvolan tietoon tai mainosta facebookiin, perhekerhoihin yms. Monet jäävät ilman apua, koska neuvola usein ohjeistaa, että vauvan itku ja vaivat ovat normaalia.
Kurssin ohjaaja kohtasi meidät tosi lämpimästi. Oli mukavaa, kun hän kyseli joka kerralla kuulumisia ja että olimme huomanneet hieronnan vaikutuksia. Pidin siitä, että kurssin joka kerralla oli eri teema ja tieto-osuus.
Loistava kurssi! Antoi paljon uutta vauva- arkeen!
Kokonaisvaltaista, hyvää ja asiakaslähtöistä hoitoa, kiitos <3
Oli hienoa seurata terapeutin ammattitaitoa tulkita vauvaa. Opin itsekin paljon!
Vauva oli joka kerta kiukkuinen, koska matkustaminen autossa on hänelle vaikeaa ja usein jo päiväunipaine iski hieronnan aikana. Tanja kuitenkin osasi käsitellä vauvaa ja hän hieroi vauvan ehdoilla välillä sylkyssä ja tissillä ja kaikin mahdollisin keinoin, jotta vauvalla oli hyvä olla. Tästä jäi erittäin hyvä mieli stressaantuneelle äidille! Vauva nimittäin oli kuitenkin selvästi rentoutuneempi kotona aina hoidon jälkeen :)
Kiitos hyvästä hoidosta! Mentiin vauvan ehdoilla ja se teki tilanteesta turvallisen ja mukavan.
Vastaanotoilla oli ilo käydä. Hoidit vauvaa erittäin vauvalähtöisesti, vauvantahtisesti ja vauvaa ja vanhempaa kunnioittaen. Kohtasit lämpimästi, kyselit kuulumisia ja annoit vinkkejä kotiin. Tuli olo, että olimme tärkeitä.
Iso apu nukahtamisen ja unessa pysymisen ongelmiin. Kertakäynnillä nukkuminen parani huomattavasti. 30min unet muuttuivat 1,5h uniksi ja sekä vauvan että äidin olo sitä kautta helpommaksi. Juurikaan kireyksiä ei hoidon aikana löytynyt mutta ilmeisesti hermosto oli pienellä jäänyt ylivilkkaaksi. Vauva oli hoidon aikana vajaa 5kk.
Hoito oli ihanan rentouttavaa ja uskon se osaltaan toimineen synnytyksen käynnistäjänä. Myös synnytys oli erittäin onnistunut, eteni nopeasti ja oli kivuiltaankin siedettävä.
Huoneessa ihana rauhallinen tunnelma.
Olen suositellut palvelua kaikille, joilla ajankohtaista, suuret kiitokset.
Rentouttava kokemus.
Kävin hoidossa 21.10 ja synnytys käynnistyi seuraavana päivänä 22.10 supistuksilla.
Latenssivaihe oli ollut käynnissä jo edeltävästä torstaista. Kävin hoidossa tiistaina ja samana iltana alkoi uusi 16 h jakso säännöllisiä valmistelevia supistuksia. Vauva syntyi to aamuna ja uskon, että hoidolla ja rentoutuksella oli myönteisiä vaikutuksia sen sujumiseen. Pärjäsin kotona kipujen kanssa niin pitkään, että sairaalaan päästyä päästiin suoraan ponnistamaan. Synnytyksen kokonaiskesto oli 5,5 h, kun edellisessä meni lähes 2 vrk.
Tanjan vyöhyketerapia oli paras ikinä! Seuraavan yön nukuin parhaiten moneen kuukauteen. Todellinen ammattilainen, lämmin suositus.
Yllätyin, että miten voi korvien, käsien ja varpaiden ”nipisteli” rauhoittaa niin paljon, että siitä ei haluaisi nousta pois. Tanjan persoona on luottamusta herättävä ja rauhoittava. Helppo kommunikoida. Minä ainakin kiitän ja tulen varaamaan ajan vielä uudestaan.
Hoito auttoi todella paljon, en enää kärsi kuumista aalloista, hoito rentoutti ja toi mielenrauhaa + uni parani.