Omppupolun Asiakaspalautteet

Tanjan ravintovalmennus on huippu! Elämänlaatu parani kun sai ruokavaliosta johtuvan oireilun kuriin. Vieläkin on vaikea uskoa miten suolisto, jaksaminen ja veriarvot on parantuneet.
Poika kävi labroissa ja hänen kaikki veriarvonsa ovat parantuneet niin, että ne on viitearvoissa!!! En osannut odottaa ihan näin hyvä tulosta. Sain erittäin paljon hyötyä ravintovalmennuksesta ja olemme noudattaneet sitä melko tarkasti. Jatkamme samaan malliin ja seuraava kontrolli on vuoden päästä.
Vaikka hoitoprosessimme on vielä kesken, niin isot välikiitokset sinulle ammattitaitoisesta hoitosuunnitelmasta! Tälläiset vahvistavat uskoa, että oikeaan suuntaan mennään.
Mä suosittelen myös Tanjaa. Tutustuin häneen lapsemme ollessa 7 kk, koska meillä molemmilla (minulla ja lapselle) oli haasteita ruokavalioiden kanssa. Hän on kädestä pitäen opastanut ja neuvonut yksittäisiä ruoka-aineita mitä välttää ja lisätä. En ole koskaan tavannut yhtä ihmisläheistä, ammattitaitoista ja kärsivällistä ravintoasioita ymmärtävää ihmistä.
Iso kiitos tästä voinnin parantumisesta kuuluu sinulle. Alopecia vaikuttaa myös nyt tasaantuneen, yhtään ei ole lähtenyt enää hiuksia vaan ainoastaan kasvaa takaisin. Ensimmäisen kerran pitkään aikaan on normaalilta näyttävät hiukset päässä. Oon kyllä tosi iloinen.
Vaikutuin Tanjan ravitsemusterapeuttisesta luennosta. Sain paljon uutta tietoa, vähän vahvistusta aiempiin tiedonrippeisiinkin. Tanjan asiantuntevia ravitsemuksellisia ohjeita kuunnellessa oli pakko myöntää itselleen, että oma ruokavalioni vaatii selkeitä muutoksia. Kiitos opeista, Tanja!
Ytimekäs kurssi
Tosi paljon tietoa kurssi on tarjonnut, siinä riittää sulattelemista pitkäksi aikaa ja tiedon soveltamista koko elämän ajaksi! Kiitos, Tanja, tästä informaatiopaketista, asiantuntevasta ohjeistuksestasi ja neuvoistasi! Olo on tullut keveämmäksi ja virkeämmäksi, aivosumu on hälventynyt ja kaiken kaikkiaan oireet vähentyneet (hypotyreoosi, asthma, psoriasis, niveloireet). Tuntuu siltä, että elimistö on puhdistunut. Olen ollut kala-kasvislinjalla viimeiset 3 vuotta, ja paljon käyttänyt palkokasveja proteiinin lähteenä. Kurssin aikana siihen tuli stoppi. Nyt käytän siipikarjan lihaa uudestaan ja se tuntuu sopivan parhaiten kropalleni. Olen tyytyväinen tähän muutokseen. Olen ollut täysin maidottomalla ja lähes täysin viljattomalla ruokavaliolla kurssin aikana.. Kaurajuoman olen korvannut kookosjuomalla jne. Loppurutistus jäljellä palauttamisineen. Olen erittäin tyytyväinen kurssin antiin. Kiitos vielä kerran siitä!
Täyttä asiaa koko kurssi. Olo on kohentunut tämän myötä kovasti! Kiitos!
Kiitos, kurssi on ollut todella mielenkiintoinen ja monipuolinen. Asiaa tuli paljon, ja sitä pitää nyt vähän sulatella.