Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on turvallista koko raskauden ajan

Vyöhyketerapeuttisen raskaushieronta on lempeä ja tehokas hoito, joka rentouttaa ja helpottaa tehokkaasti erilaisia raskausajan tuomia vaivoja. Hoito on turvallinen ja miellyttävä kokemus, jossa lempeiden hierontaotteiden sekä vyöhyketerapeuttisten hoitopisteiden avulla helpotetaan erilaisia raskausajan tuomia jännityksiä, kiputiloja sekä aineenvaihdunnan häiriöitä. Tutkimusten mukaan jo kohdussa oleva lapsi aistii äidin tunteet ja stressin. Odottavan äidin on siis tärkeää pitää itsestään hyvää huolta. Hoidossa äiti huomioidaan kokonaisvaltaisesti ja hänelle tarjotaan rentouttava hyvän olon hetki, jonka vaikutukset tuntuvat pitkän aikaa.

Hoidon vaikutukset raskaana olevalle:

  • helpottaa kehon jännityksiä ja kipuja (liitoskivut, lihaskivut ja jännitteet)
  • parantaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta
  • vähentää stressiä ja auttaa rentoutumaan
  • helpottaa ja tasapainottaa erilaisia raskauden tuomia muutoksia kehossa (esim. hormonitoiminta, hengitys, ruoansulatus, verenkierto)
  • loppuraskaudessa valmistaa kehoa synnytykseen ja auttaa vähentämään synnytyskipuja
  • synnytyksen jälkeen palauttaa kehoa raskauden ja synnytyksen jäljiltä

Hieronta tehdään pääsääntöisesti kylkiasennossa, mutta kuunnellaan raskaana olevan naisen tarpeita koko hieronnan ajan ja tarkoituksena tehdä tulevan äidin olo mahdollisimman rennoksi ja mukavaksi. Hieronnassa käytetään luonnonöljyä. Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on turvallista koko raskauden ajan.

Vastaanoton kesto on 75 min, joka pitää sisällään haastattelun, vaatteiden riisumisen ja pukemisen, maksutapahtuman ja tarvittavat kotihoito-ohjeet.