fbpx
Omppupolku logo

Vyöhyketerapeuttinen Raskaushieronta

Vyöhyketerapeuttisen raskaushieronta on lempeä ja tehokas hoito, joka rentouttaa ja helpottaa tehokkaasti erilaisia raskausajan tuomia vaivoja. Hoito on turvallinen ja miellyttävä kokemus, jossa lempeiden hierontaotteiden sekä vyöhyketerapeuttisten hoitopisteiden avulla helpotetaan erilaisia raskausajan tuomia jännityksiä, kiputiloja sekä aineenvaihdunnan häiriöitä. Tutkimusten mukaan jo kohdussa oleva lapsi aistii äidin tunteet ja stressin. Odottavan äidin on siis tärkeää pitää itsestään hyvää huolta. Hoidossa äiti huomioidaan kokonaisvaltaisesti ja hänelle tarjotaan rentouttava hyvän olon hetki, jonka vaikutukset tuntuvat pitkän aikaa.

Hoidon vaikutukset raskaana olevalle:

  • helpottaa kehon jännityksiä ja kipuja (liitoskivut, lihaskivut ja jännitteet)
  • parantaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta
  • vähentää stressiä ja auttaa rentoutumaan
  • helpottaa ja tasapainottaa erilaisia raskauden tuomia muutoksia kehossa (esim. hormonitoiminta, hengitys, ruoansulatus, verenkierto)
  • loppuraskaudessa valmistaa kehoa synnytykseen ja auttaa vähentämään synnytyskipuja
  • synnytyksen jälkeen palauttaa kehoa raskauden ja synnytyksen jäljiltä

Hieronta tehdään pääsääntöisesti kylkiasennossa, mutta kuunnellaan raskaana olevan naisen tarpeita koko hieronnan ajan ja tarkoituksena tehdä tulevan äidin olo mahdollisimman rennoksi ja mukavaksi. Hieronnassa käytetään luonnonöljyä. Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on turvallista koko raskauden ajan.

Hoito oli ihanan rentouttavaa ja uskon se osaltaan toimineen synnytyksen käynnistäjänä. Myös synnytys oli erittäin onnistunut, eteni nopeasti ja oli kivuiltaankin siedettävä.

Katso Kaikki Palvelut

Terveys- ja Hyvinvointipalvelu Omppupolku

Uutiskirje

Voit perua uutiskirjeen koska tahansa.

Copyright © 2021 Terveys- ja hyvinvointipalvelu Omppupolku. Kaikki oikeudet pidätetään. Verkkosivut ja ylläpito DIGIAGENTTI