fbpx

Vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan 1 kerran kurssi vanhemmille (Ma 29.11) TÄYNNÄ

39,00 sisältää ALV

Ma 29.11.2021

Tervetuloa kurssille oppimaan ihana taito, jonka avulla voit auttaa lastasi monissa vaivoissa ja kehityksen vaiheissa. Hieronta on myös upea tapa antaa lapselle läheisyyttä ja yhteistä aikaa. Hierontahetkestä muodostuu tärkeä yhdessäolon hetki teille molemmille!

Kurssille osallistutaan yhdessä vauvan kanssa ja sen aikana lapsi saa kaksi ohjattua koko kehon vyöhyketerapeuttista hierontaa. Kurssille osallistuvan vauvan suositeltu ikä 3 viikkoa – 12 kk.

Varasto loppu

Kuvaus

Ma 29.11.2021

Kurssi kokoontuu klo 10-11.30.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kurssille, jossa opit ihanan taidon, jonka avulla voit auttaa lastasi monissa vaivoissa ja kehityksen vaiheissa. Hieronta on myös upea tapa antaa lapselle läheisyyttä ja yhteistä aikaa. Hierontahetkestä muodostuu tärkeä yhdessäolon hetki teille molemmille! Vauvat nauttivat suuresti hieronnasta ja se myös:

  • Helpottaa vatsavaivoja
  • Rentouttaa koko kehoa
  • Pidentää unia, parantaa unen laatua ja rytmejä
  • Vahvistaa immuunipuolustusta
  • Lisää vauvan tyytyväisyyttä

Kurssille osallistutaan yhdessä vauvan kanssa ja sen aikana lapsi saa ohjattua koko kehon vyöhyketerapeuttista hierontaa. Kurssit ovat aina pienryhmässä, jolloin jokaisen toiveet ja tarpeet voidaan ottaa yksilöllisesti huomioon. Kurssille osallistuvan vauvan suositeltu ikä on 3 viikosta 12 kuukauteen.

Kurssi keskittyy hieronnan harjoitteluun käytännössä. Riittävä harjoittelu ja hyvät ohjeet varmistavat, että hieronta sujuu hyvin kotona myös kurssin jälkeen. Kurssilla käsitellään myös vauvaperheille ajankohtaisia asioita esimerkiksi:

  • vatsavaivat ja niiden helpottaminen sekä ruokavalion merkitys
  • vauvan uni ja rytmit sekä niiden parantaminen
  • luonnonmukainen flunssan hoito ja vastustuskyvyn parantaminen

Teetarjoilu sekä kirjalliset ohjeet sisältyvät hintaan.

Jos kurssikerta jää väliin esimerkiksi sairauden takia, voi sen korvata veloituksetta seuraavalla kurssilla (poissaolosta tulee ilmoittaa etukäteen ja korvaava kerta sovitaan yhdessä).

HUOM! Kurssilaiset saavat oikeuden käyttää sähköistä materiaalipankkia ja pääsevät jäseneksi suljettuun ryhmään, josta voi kysyä jatkossa myös neuvoja ja vinkkejä. Kurssin aikana ja sen jälkeen olen myös käytettävissä ja annan mielelläni neuvoja eri kasvun vaiheissa tuleviin haasteisiin!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.