fbpx

Turvaa Hedelmällisyytesi -verkkokurssi

129,00 sisältää ALV

Meistä jokainen lähes väistämättä törmää jossain vaiheessa hedelmällisyyttään heikentäviin tekijöihin. Tällä kurssilla opit, kuinka voit itse vaikuttaa näihin haasteisiin ja lisätä omaa hedelmällisyyttäsi.

Osasto

Kuvaus

”Hedelmällisyyden vaaliminen on tärkeä osa kokonaisvaltaista terveydestä huolehtimista jokaisella hedelmällisessä iässä olevalla.”

Hyvin harvat edes miettivät omaa hedelmällisyyttään, kunnes tulee se päivä, kun oikeasti haluat vauvan. Siinä vaiheessa lähes puolet yrittäjistä kuitenkin murehtivat omaa hedelmällisyyttään. Omasta hedelmällisyydestään kannattaa olla kiinnostunut murrosiästä lähtien, sillä huonoilla elämäntavoilla saatat tietämättäsi heikentää mahdollisuuksiasi saada lapsia.Hankkimalla lisää tietoa ja ymmärtämällä asioita paremmin, pystyt lisäämään terveyttäsi sekä vähentämään stressiä, joka mahdollisesti hedelmällisyyden ympärille liittyy.

Suomalaisten on usein hankala puhua asioista ja myös tästä tärkeästä asiasta, hedelmällisyydestä, usein vaietaan ja murehditaan ja kärsitään yksinäisyydessä. Tiesithän, että olet kaiken mahdollisen tuen arvoinen, eikä ole mitään syytä tuntea häpeää tai epäonnistumista, jos hedelmällisyystoiveet eivät optimaalisesti toteutuisikaan.

Niin kauan kuin ratkaisua etsitään, on toivoa. <3