Palaute 42

Tosi paljon tietoa kurssi on tarjonnut, siinä riittää sulattelemista pitkäksi aikaa ja tiedon soveltamista koko elämän ajaksi! Kiitos, Tanja, tästä informaatiopaketista, asiantuntevasta ohjeistuksestasi ja neuvoistasi! Olo on tullut keveämmäksi ja virkeämmäksi, aivosumu on hälventynyt ja kaiken kaikkiaan oireet vähentyneet (hypotyreoosi, asthma, psoriasis, niveloireet). Tuntuu siltä, että elimistö on puhdistunut. Olen ollut kala-kasvislinjalla viimeiset 3 vuotta, ja paljon käyttänyt palkokasveja proteiinin lähteenä. Kurssin aikana siihen tuli stoppi. Nyt käytän siipikarjan lihaa uudestaan ja se tuntuu sopivan parhaiten kropalleni. Olen tyytyväinen tähän muutokseen. Olen ollut täysin maidottomalla ja lähes täysin viljattomalla ruokavaliolla kurssin aikana.. Kaurajuoman olen korvannut kookosjuomalla jne. Loppurutistus jäljellä palauttamisineen. Olen erittäin tyytyväinen kurssin antiin. Kiitos vielä kerran siitä!

Palaute 41

Täyttä asiaa koko kurssi. Olo on kohentunut tämän myötä kovasti! Kiitos!

Palaute 40

Kiitos, kurssi on ollut todella mielenkiintoinen ja monipuolinen. Asiaa tuli paljon, ja sitä pitää nyt vähän sulatella.

Palaute 39

Kiitos, oli paljon tuttua ja uutta asiaa, sekä tarpeellisia muistutuksia – varsinkin tuo STRESSI

Palaute 38

Tuhannet ja miljoonat kiitokset tästä mahtavasta kurssista! En osaa kiittää niin paljon kuin pitäisi koska tämä kurssi on todella parantanut olotilaani huomattavasti nyt kun olen pidemmän aikaa noudattanut näitä ohjeita. Nukkuminen on parantunut, huomattavasti, olen 20 vuotta kärsinyt aamuyöstä unettomuudesta ja vatsavaivoista ja nyt saatan herätä aamuyöstä, mutta ilman vatsavaivoja ja nukahdan uudestaan. On mahtava tunne aamulla kun huomaa nukkuneensa koko yön!
Koska nämä ongelmat ovat olleet niin kauan niin kestää varmaan aikansa ennenkuin ne täysin postuvat mutta tämäkin on huomattavaa edistystä, SUURI KIITOS sinulle Tanja!
Olen vuosien ajan karsinut oireiden perusteella ruokavaliostani pois vatsaa ärsyttäviä aineita mutta tässä kurssissa tuli paljon sellaista tietoa mitä en ollut huomioinut ja tiennyt ärsyttäviksi, kuten siemenet, pähkinät, ruokasuola ja tomaatit. Tälläiselle kurssille on todella suuri tarve nykyään.
Olen eläkkeellä oleva sairaanhoitaja ja sen 40 vuoden aikana jonka olin töissä alalla, suolistovaivat, erilaiset autoimmuunisairaudet , neurologiset sairaudet ja monet muut uudet ja oudot oireilut räjähtivät käsiin ja lääkärien tietämys niiden syystä ja hoidosta on todella puutteellista. Nyt tämän kurssin jälkeen näkemykseni siitä, että suolistossa ja ruokavaliossa on syy moneen sairauteen on vahvistunut. Uusia ihmeellisiä sairauksia puhkeaa jatkuvasti ja varmasti ruoan lisäaineet ja myrkyt ovat yksi syy näihin sairauksiin. Ja mitkä kaikki sairaudet ovat autoimmuunisairauksia jotka johtuvat suoliston huonosta kunnosta on vielä selvittämättä. Menestystä sinulle Tanja tiedon ja valistuksen antajana!

Palaute 37

Kurssi oli hyvä kooste asioista mitä olen Heinosen kursseilla oppinut. Kertausta suurin osa, mutta sitäkin tärkeämpää. Olisin kaivannut enemmän materiaalia videon muodossa ja niin, että voi kuunnella. Lukemiseen keskittyminen nykyään haastavampaa koneella, kun sen ääressä tulee istuttua aika paljon työn osalta. Plussaa siitä että asiat sai tulostettuna ulos! Linkkejä ja kirjavinkkejä, mistä aiheesta voi lukea lisää ja reseptejä löytäisi helpolla olisi ihana lisä tähän. Mutta kaikin puolin kyllä hyödyllinen ja informatiivinen kurssikokonaisuus. Kiitos paljon ja onnea, rakkautta ja iloa päivääsi ja työhösi 🙂

Palaute 36

Todella tiedon täyteinen kurssi, pitkäksi ajaksi pohdittavaa. Kertasin kurssin sisällön ennen kuin poistuu käytöstä. KIITOS

Palaute 35

Kiitos hyvästä kurssista. Paljon oli hyvää asiaa selkeästi esitettynä. Olen saanut parannusta aikaiseksi kehossani.

Palaute 34

Kurssi oli mielenkiintoinen ja antoi tietoa autoimmuunisairauksista ja ruokavalioista. Pdf- kansioiden avulla tietoihin palata ja kerrata tarvittaessa asioita.