Palaute 49

Tanjan ravintovalmennus on huippu! Elämänlaatu parani kun sai ruokavaliosta johtuvan oireilun kuriin.
Vieläkin on vaikea uskoa miten suolisto, jaksaminen ja veriarvot on parantuneet.

Palaute 48

Poika kävi labroissa ja hänen kaikki veriarvonsa ovat parantuneet niin, että ne on viitearvoissa!!! En osannut odottaa ihan näin hyvä tulosta. Sain erittäin paljon hyötyä ravintovalmennuksesta ja olemme noudattaneet sitä melko tarkasti. Jatkamme samaan malliin ja seuraava kontrolli on vuoden päästä.

Palaute 47

Vaikka hoitoprosessimme on vielä kesken, niin isot välikiitokset sinulle ammattitaitoisesta hoitosuunnitelmasta! Tälläiset vahvistavat uskoa, että oikeaan suuntaan mennään.

Palaute 46

Mä suosittelen myös Tanjaa. Tutustuin häneen lapsemme ollessa 7 kk, koska meillä molemmilla (minulla ja lapselle) oli haasteita ruokavalioiden kanssa. Hän on kädestä pitäen opastanut ja neuvonut yksittäisiä ruoka-aineita mitä välttää ja lisätä. En ole koskaan tavannut yhtä ihmisläheistä, ammattitaitoista ja kärsivällistä ravintoasioita ymmärtävää ihmistä.

Palaute 45

Iso kiitos tästä voinnin parantumisesta kuuluu sinulle. Alopecia vaikuttaa myös nyt tasaantuneen, yhtään ei ole lähtenyt enää hiuksia vaan ainoastaan kasvaa takaisin. Ensimmäisen kerran pitkään aikaan on normaalilta näyttävät hiukset päässä. Oon kyllä tosi iloinen.

Palaute 21

Kiitos Paljon Tanja kaikesta jo tähän mennessä tehdyistä valmennuksesta, muutoksista ja kaikesta. Olen erittäin kiitollinen kaikesta avustasi! Itselle on ollut tärkeää kun voi luottaa ravintoasioissa johonkin ja saa oikean, konkreettisen avun omaan oloon, myös ja etenkin näin raskauden aikaan.