fbpx
Tanja Hakala

Tanja Hakala

Terveydenhoitaja, FLT Ravintovalmentaja® ja Refleksologi

Hei, olen Tanja. Koulutukseltani olen terveydenhoitaja (YAMK), FLT Ravintovalmentaja®Refleksologi eli koko kehon vyöhyketerapeutti sekä opiskellut BabyBalance® hoitoja. Vuoden 2021 lopulla valmistuin myös palautumisohjaaksi (PalautumisohjaajaPRO™) sekä Resilienssi- ja stressinhallintavalmentajaksi (Certified MindCoach™)  .Pidän tietotaitoa yllä koko ajan mitä mielenkiintoisempien koulutuksien kautta. Käyn myös kansainvälisissä koulutuksissa. Lisäksi minulla on tulkintapätevyys useisiin funktionaalisiin testeihin, kuten ruoansulatustestit, allergiat- ja yliherkkyydet, hormonitestit ja aineenvaihduntatestit sekä geenitesteihin (Nordiclab).

Tanjan tarina hyvinvointiin

Kiinnostukseni ravintoon ja sen terveydellisistä vaikutuksista sai alkunsa jo 17 -vuotiaana. Tuolloin sairastuin itse autoimmuunisairauteen nimeltä Sjögrenin syndrooma ja kävin läpi Addissonin kriisin. MSF-kuntoutus (laserakupunktio) hoitaja antoi minulle tuolloin jo ravitsemusneuvoja, jotka palauttivat toimintakykyni ja auttoivat minua toipumaan. 27-vuotiaana nuorena terveydenhoitajana kiinnostuin asioista uudestaan ollessani Paula Heinosen yleisöluennolla, ilmoittauduin funktionaalisen lääketieteen koulutuksiin ja sillä tiellä olen edelleen. Opin koko ajan uutta ja innostuen aina uudestaan ja uudestaan auttaessani ihmisiä paranemaan ja voimaan hyvin.

Viime vuosien aikana palautuminen- ja stressinhallinta on tullut entistä tärkeämmäksi ja suuremmaksi tekijäksi ihmisten paranemisen kannalta. Olen huomannut jo pidempään, että pelkällä ravinnolla hoitaminen ei enää auta, jos ihminen on kovin stressaantunut ja palautuminen on heikkoa. Tämän olen saanut kokea myös omalla kohdallani ja siksi halusin myös opiskella keinoja auttaa asiakkaitani myös tässä asiassa. Palautumisen ja stressinhallinnan sanomaa olevan saanut olla viemässä myös yhteistyössä Sulava Liekki Oy:n kanssa.

Terveydenhoitajana intohimonani on ollut auttaa perheitä voimaan hyvin. Opiskelin vuoden 2022-2023 Tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoa, jonka myötä syntyi Perheydenhoitaja™, perheiden tueksi ja avuksi.

Olin mukana Andy Hopin 101 Tarinaa yrittäjyydestä. Siinä kerron yrittäjätarinaani vielä lisää.

101 Tarinaa yrittäjyydestä: Yrittäjyys on polku, jossa voi kehittää ja kehittyä.